dilluns, 4 d’abril del 2022

Un salouenc acaba tercer al triatló i Granados l’ignora

 


Ahir es va disputar Challenge Salou, un triatló que va aplegar mil atletes, un centenar dels quals eren professionals. La prova va ser guanyada pel danès Kristian Høgenhaug (medalla d’or al Campionat Mundial de Triatló de Llarga Distància del 2021), amb un temps de 3:24:07. 

En segon lloc va quedar l’espanyol Roberto Sánchez, (3.24.50) i el tercer lloc va ser per al danès Emil Holm (3.24.56). Això a la prova masculina. 

A la femenina el podi va ser per a l’anglesa Fenella Langridge (3:50:41), l’holandesa Els Visser (3:52:36) i la britànica India Lee (3:53:09). 

Això a la competició de mitjana distància. A la curta distància el pòdium va ser per al britànic Tom Epton (02:25:52), Javier Cano (2:28:57) i Francesc Calabuig (2:29:51) en la categoria masculina i la francesa Melodie Riotteau (2:45:36), Ana Martínez (2:49:44) i Sara Argerich (2:58:38) en la femenina. 

Cal destacar que el tercer classificat de la prova curta masculina (Francesc Calabuig) és de Salou. Però la nota de l’Ajuntament, que és una còpia de la publicada per challenge-salou.com, però a la qual han afegit declaracions de l’alcalde, en passa olímpicament. Tot i el gran mèrit de la gesta esportiva de Calabuig. 

Això sí, hi ha reconeixements de l’alcalde per a tothom menys per al Cala. Malgrat que va pujar dues vegades al podi: com a primer classificat de la seva categoria i com a tercer de la general. 

Tampoc no hi ha cap foto de l’atleta salouenc. Sí que n’hi ha de Granados, que n’apareix en sis. Com també hi ha fotos de regidors cabretes de l’equip de govern, entre els quals no hi ha el d’Esports, Dani López, que és el que sí que hi hauria d’haver estat. 

Moltes felicitats, Cala, perquè això teu sí que té valor, no el que fa aquesta tropa de vividors.