dimarts, 17 de maig del 2022

ERC deixa de jugar a la consola perquè és de la marca Pegasus

 


Nou capítol en la lluita contra les clavegueres de l’estat. El grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Salou ha informat avui que ja no jugaran més als videojocs al seu despatx oficial després que un escombratge dels seus instruments electrònics de treball hagi detectat que la consola amb què se solien divertir és de la marca Pegasus. 

Per als que no siguin entesos en la matèria, la consola Pegasus és un clon de la japonesa Nintendo, molt venuda a Polònia, Sèrbia, Bòsnia i la República Txeca. I als xinos de la capital de la Costa Daurada.

De moment, i fins que no s’aclareixi el possible cas d’espionatge, els regidors republicans reduiran la seva activitat municipal al mínim (si és que ja és possible). És a dir, es limitaran a mirar pel·lícules de Netflix en català i prou. 

Pel que sembla, aquesta consola Pegasus va ser un regal de l’alcalde, Pere Granados (FUPS), al diputat Carles Castillo, exsocialista i ara a les files d’Esquerra, durant la inauguració de la fira gastronòmica Sabor Salou. 

Les fonts consultades interpreten la gentilesa de lalcalde com un intent de guanyar simpaties amb vista a les pròximes municipals, amb Granados encapçalant la llista del PSC, però amb la possibilitat de donar peixet als republicans. 

Castillo hauria lliurat l’aparell als regidors salouencs, per a gran satisfacció d’aquests, ja que és de domini públic que el seu dia a dia consistorial se’ls fa molt, però que molt llarg.