dijous, 30 de juny del 2022

Benaiges qualifica l’aliança PSC-Granados “d’autèntica vergonya”

 


L’exalcalde socialista de Cambrils Robert Benaiges considera que acord aconseguit pel PSC amb FUPS perquè Pere Granados encapçali la llista electoral del seu partit a les municipals de l’any que ve a Salou és una “autèntica vergonya” i fruit inevitable de la pèrdua de rumb d’una formació en declivi on l’únic que importa és viure de la política al preu que sigui. “El que passa al PSC, al sud de Tarragona, des de la capital fins a l’Ebre, no té nom. Per tal que els de sempre es mantinguin a la cadira, són capaços de fer desaparèixer un partit que en el passat (fa a penes deu anys) tenia desenes d’alcaldies i milers de militants”.

“A Cambrils hem passat de 150 militants a quatre i el caporal (l’altre dia a l’assemblea d’elecció del cap de llista a gust dels que manen hi havia menys de 15 persones, i comptant els convidats)”.

“De ser la primera força política de la ciutat hem passat a pidolar estar al govern a canvi de menjar-se les vergonyes (ja no els hi queda vergonya). Al Baix Camp, Mont-roig i gràcies. Tota la militància i els nombrosos alcaldes socialistes s’han passat a ERC. Al Priorat, a les comarques de l’Ebre... Del Tarragonès, capital amunt, no en conec gaire la història, però vaja… A Tarragona capital, la història entre Ballesteros, Castillo, Navarro i secretari particular, és de pel·lícula. Ha acabat com una comèdia bufa”.

“Ara li toca a Salou. Pactar amb la FUPS, com aquí a Cambrils pactar amb el NMC, és una autèntica vergonya. Ah, no! que ja hem comentat que no els hi queda!”

“La majoria hem marxat més que tips, queden els de sempre. Per això es fa el que es fa”. (Font: Robert Benaiges).

Cal recordar que el PSC aposta per Granados com cap de llista a l’alcaldia de Salou malgrat que no és militant socialista. I que situarà la seva gent en els primer llocs de la llista, amb alguna alternança amb càrrecs del PSC per dissimular una mica.