dilluns, 13 de juny del 2022

Malestar a l’hostaleria per la suspensió de La Mar de Tapes

 


El Patronat de Turisme de Cambrils s’ha vist obligat a posposar la ruta La Mar de Tapes a la segona quinzena d’octubre per la manca d’inscripcions, un ajornament que ha indignat els restaurants i bars que sí que s’havien apuntat a aquesta desena edició, la qual havia de començar divendres passat fins al 19 de juny.

La notícia d’aquest endarreriment es va conèixer en l’últim ple, després que el portaveu de Junts, Lluís Abella, preguntés per què s’havia cancel·lat la jornada gastronòmica.

La regidora de Turisme, Yolanda Burgos, va explicar que en cap moment s’havia cancel·lat la ruta sinó que s’havia passat a l’octubre. “La decisió ha estat consensuada amb el sector perquè ens hem adonat que en aquestes dates de juny hi havia una saturació d’esdeveniments i s’ha trobat lògic deixar-la per més endavant”, va afirmar la regidora.

Tot i això, aquest ajornament no ha agradat gens la vintena de restaurants i bars que ja havien presentat la seva tapa a l’organització.

L’Associació d’Hostaleria de Cambrils apunta a un problema de comunicació. “L’Ajuntament no ha fet una bona promoció de la ruta. La gent no estava ben informada”, lamenta el president, Xavi Martí, que afegeix que “el model actual està cremat”. “La ruta de la tapa dona vida a Cambrils i per això estem disgustats”, afegeix. (Font: Diari de Tarragona).