dissabte, 23 de juliol del 2022

Beatriz Morer no mentia: va anar a la platja Llarga a caçar rates

 


La veritat sempre guanya. Tard o d’hora, tot se sap. I és la que sempre permet fer justícia davant de la difamació i la mentida repetides. 

Unes fotografies a les quals ha tingut accés en exclusiva Carrer del Mar exculpen completament la regidora del PSC de Sanitat i Salut Pública, Beatriz Morer, a qui les males llengües incriminaven d’haver-se aprofitat del seu càrrec per aparcar el cotxe en una zona reservada per a minusvàlids per anar a menjar una paella. 

La regidora sempre ha sostingut que aquesta acusació era falsa, i que si va anar al xiringuito de la platja Llarga va ser per matar rates, una de les competències del seu departament, no a fotres un tiberi amb els amics. 

I així ho corroboren les fotos que ens han fet arribar a la nostra redacció, que desmenteixen definitivament tota la gasòfia que s’està publicant. 

Efectivament, les imatges permeten constatar com Beatriz va posar trampes a les rates per poder capturar-les, eliminar-les i garantir una perfecta salubritat a la zona. Tot perquè ella pensa i treballa per Salou.

Gràcies per la teva bona feina, Bea, et trobarem a faltar.