dissabte, 23 de juliol del 2022

PortAventura es disfressa de solidari, però explota els seus treballadors

 


Més de 1.000 persones es van donar cita dijous passat a l’onzena edició del sopar solidari anual de la Fundació PortAventura, celebrat al seu centre de convencions.

La trobada, que cada any aplega organitzacions benèfiques, empreses, entitats públiques i polítics amb ganes de sortir a la foto, va batre el seu rècord de recaptació, amb 115.125 euros que es destinaran de forma íntegra i a parts iguals a projectes socials liderats per la Fundació Onada, la Fundació Pere Mata i el projecte PortAventura Dreams, és a dir, també per a ells mateixos, que sempre va bé fer calaix. (Font: PortAventura).

El dia abans, treballadors de PortAventura es van concentrar durant dues hores davant dels accessos de parc temàtic per exigir a l’empresa un augment salarial i millors condicions de treball. També van fer aturades de deu minuts dins del complex per visibilitzar les seves reivindicacions.

PortAventura ha reconegut que aquesta temporada, un cop superada la pandèmia, està sent la millor de la seva història, millorant les xifres de l’estiu del 2019, que va batre tots els rècord d’ocupació. En canvi, es nega a dignificar les condicions econòmiques dels seus treballadors, més ara amb lIPC descontrolat.

A dalt, els regidors d’ERC a l’Ajuntament de Salou Marçal Curto i Sebastià Domínguez (a la dreta, nou alcaldable dels republicans), durant la festa del sopar.

El que no acabo d’entendre és com és possible que un partit que es considera d’esquerres es presti a tanta hipocresia de PortAventura.

Ah!, i per al 6 dagost hi ha convocada una vaga a PortAventura per exigir millores laborals. Igual la direcció del parc convida també els treballadors a un sopar!