dissabte, 16 de juliol del 2022

I Junts, on és Junts?

 


L’enquesta del PSC que intenta justificar una aliança electoral amb Pere Granados amb vista a les municipals de l’any que ve és tan creïble com el mateix alcalde quan diu que treballa per Salou (i a sobre, als plens, ho recalca amb èmfasi, escoltant-se i repetint amb determinació el que abans ha assajat davant el mirall).

Dic que lenquesta és ful perquè, per començar, no inclou Junts, un partit que no és menor al municipi. I tampoc diu res de la CUP. Sí que ho fa, en canvi, de Vox o Podem, a qui atorga dos i un regidors, respectivament.

Una representació que fora força superior en el cas de Junts, i queda per veure què passaria amb la CUP, partit al qual valdria la pena votar encara que només fos per tocar-li els collons a Granados. [Uf, el que pagaria jo per veure un debat entre un regidor canyer de la CUP i Granados!]

Tampoc no és fiable l’enquesta del PSC quan parla del polític més popular entre l’electorat salouenc. Perquè afirma que és Granados. I jo estic convençut que el regidor més admirat, més envejat pels votants, és Jesús Barragán.

Sí, sí. Hi va entrar amb la junta gestora lany de la picor i encara hi és. De fet, sempre ha estat al govern municipal excepte els dos anys que l’alcalde va ser l’Antoni Banyeres (PSC).

Un bienni de regidor sense càrrec durant el qual va haver de tornar a treballar de veritat al taulell de l’ambulatori. On, per cert, només veure la seva cara de mala llet, et curaves ipso facto tinguessis el que tinguessis.

Per sort, el 2009 Barragán va recuperar la canongia gràcies a Granados, per jubilar-se anticipadament fa un any, cosa que li permet cobrar de l’Ajuntament (perquè no s’ha retirat, el mes de juny passat li van caure 3.209 euros) i la pensió.

A veure, siguem sincers, hi ha algú que no vulgui ser com Barragán?