dijous, 21 de juliol del 2022

Martina Fourrier es postula per ser l’alcaldable de Junts

 


L’exregidora de CiU a l’Ajuntament de Salou Martina Fourrier ha anunciat la seva intenció de liderar la llista de Junts en les pròximes eleccions municipals del mes de maig. 

Així ho va comunicar a la coordinadora del partit al Tarragonès el 13 de juliol passat. Fourrier assegura que compta amb el suport del partit a Salou. 

De moment, no s’ha anunciat cap altra candidatura més. Una de les que tenia molts números era la de Jordi Carbonell, que actuaria seguint instruccions de l’alcalde, Pere Granados (FUPS). 

D’aquesta manera, Granados podria controlar els moviments de Junts i fins i tot trobar futurs aliats si torna a ser alcalde, com intenta, perpetuant un cesarisme que sembla no tenir fi. 

Val a dir que Carbonell té un fill que també es diu Jordi i que és càrrec de confiança de Granados. 

Des que és alcalde des del 2009, Granados sempre s’havia presentat en coalició amb CiU i hereus (PDECat i Junts), però a les pròximes municipals ho farà de la mà del PSC. 

Aquest canvi de partit obeeix a dues raons: duna banda, perquè els de Junts es consideren estafats amb Granados, que sempre ha fet el que ha volgut. I de laltra, perquè amb el PSC, els seus actuals socis de govern, Granados hi veu més possibilitats de repetir.

Fourrier, que encara es veu amb ganes de tornar a tirar coets, havia estat regidora de Granados, però en els darrers comicis el seu partit, Fem Salou, Fem República, no va treure cap regidor.