dijous, 21 de juliol del 2022

Beatriz Morer, un problema menys per a Granados

 


Beatriz Morer (PSC) és més coneguda com a comparsa fotogràfica de l’alcalde de Salou, Pere Granados (FUPS), sobretot ara que sap que serà el nou alcaldable del PSC i ella hi busca un bon lloc, que per la seva feina a l’Ajuntament.

Regidora de Sanitat i Salut Pública, Morer ha estat invisible durant els tres anys de l’últim mandat, malgrat els estralls que la covid ha causat a la població. Per ella, la pandèmia, que s’ha cobrat 53 morts al municipi, són coses que passen.

El fet valer-se de la targeta oficial de l’Ajuntament per ocupar una plaça d’aparcament de minusvàlids a la platja Llarga perquè li venia de gust menjar-se una paella, no és l'única escena deplorable que ha protagonitzat.

Poc després de prendre possessió del càrrec, no va parar fins que li van donar un altre despatx perquè el que inicialment li havien assignat no tenia finestres a l’exterior.

Tampoc es va cansar de reclamar un augment de sou, en considerar que estava discriminada econòmicament respecte a la resta dels regidors de l’equip de govern.

A banda d’això, Beatriz Morer ha estat un zero a l’esquerra en el dia a dia municipal.

És cert que l’episodi de la paella (o de la inexistent presència de rates al xiringuito que presumptament va anar a inspeccionar) no tindrà conseqüències perquè entre els polítics tot es tapa. Però la deixa tocada amb vista a confeccionar la llista del PSC a les municipals, ja que ara Granados sempre podrà argumentar que la seva conducta no ha estat exemplar i, per tant, cal relegar-la en detriment de la seva gent de FUPS.

Si a tot això hi afegim que la notícia de la multa per aparcar en zona reservada té tota la pinta de ser una filtració interessada (la va publicar un mitjà afí a Granados), tot indica que la carrera política de Beatriz Morer està tocada i enfonsada.

Vaja, que la paella no només li ha sortit cara sinó que, a més, per ximple, se li ha indigestat.