divendres, 29 de juliol del 2022

Una francesa certifica que Carles Buïgas és un lloc segur

 


Neguit a Catalunya per les punxades en discoteques. Aquesta nit, al voltant de les quatre de la matinada, una turista francesa ha alertat als Mossos d’Esquadra que una amiga seva havia estat punxada a la discoteca Tropical del Salou. 

La dona, que ha trucat al telèfon d’emergències, ha assegurat que un desconegut s’ha acostat a la seva amiga i que l’ha punxat amb una xeringa, i ha assegurat que contenia droga. 

Tot i això, aquest extrem s’haurà de confirmar amb l’anàlisi d’orina que se li ha practicat a l’hospital Joan XXIII de Tarragona, on ha estat traslladada, en presentar simptomatologia compatible amb un episodi de submissió química.

La punxada ha estat a la zona del maluc esquerre. Seria el divuitè registrat entre Barcelona i Lloret de Mar els darrers dies. El que sí que tenen clar els Mossos és que tots els fets es generen en zones d’oci, sobretot discoteques. 

En cap dels casos s’han trobat restes toxicològiques, ni tampoc hi ha hagut agressió o abús sexual o, fins i tot, robatori.

Les indagacions encara estan en una fase molt inicial, però ara mateix els ulls de la policia catalana estan centrats en els turistes francesos, i algunes de les víctimes són d’aquesta nacionalitat. 

La policia gal·la ha desvinculat completament les punxades de la submissió química i ho han emmarcat en una actitud vandàlica. (Font: El Caso).

Tot això passa després que la discoteca Tropical anunciés aquesta setmana que reparteix tapagots entre la seva clientela per evitar que els puguin llençar droga. (Font: Diari de Tarragona).