divendres, 29 de juliol del 2022

Cs s’afarta del joc brut de Granados amb l’Eix Cívic

 


Ciutadans ha anunciat aquest matí que abandona la comissió per al Pla d’Ordenació Urbana Municipal davant la “manca de tarannà democràtic de l’alcalde de Salou, Pere Granados”. 

Així ho ha anunciat el portaveu del grup municipal, Pere Lluís Huguet, després del “trist espectacle” que Granados va protagonitzar dimecres passat en el ple, en què es va negar a donar explicacions detallades, no només a l’oposició sinó també a les preguntes formulades per un representant de l’associació de veïns Barenys-Platja de Ponent, sobre com pensa executar el controvertit Eix Cívic.

Segons Cs, Granados “ha menyspreat l’associació i els seus representants, demostrant una manca de tarannà democràtic i un clar autoritarisme que fuig sempre del debat amb l’oposició i els veïns de Salou”.

Pel grup municipal de Ciutadans, l’alcalde va perdre dimecres “una oportunitat històrica d’empatitzar amb els veïns que hi van anar (més de cinquanta)”. 

Aquests, en vista que Granados no es vol reunir amb ells, van fer ús del Reglament Municipal de Participació Ciutadana i van exigir explicacions a Granados.

Segons Cs, un cop acabada la intervenció, l’alcalde es va reunir amb els periodistes per donar-los la seva versió de l’Eix Cívic. 

“És indignant que mentre es nega a donar explicacions a l’oposició i als veïns presents al ple, posteriorment reuneixi la premsa al seu despatx per donar una sèrie de detalls del projecte dels quals tenim seriosos dubtes de la seva execució i que no coincideixen amb els aprovats al projecte que actualment està en exposició”.

“Els nostres veïns no mereixen un alcalde que els menteix i tampoc la sensació de tenir uns polítics allunyats de les preocupacions del municipi”. (Font: Cs).