dilluns, 15 d’agost del 2022

El PSC de Cambrils filosofa sobre qui desbrossarà la brossa

 


Les crítiques pel deficient estat de la neteja, de la jardineria i del manteniment general del municipi s’ha convertit en un dels temes recurrents a les sessions plenàries de Cambrils. 

En la darrera, la del 29 de juliol, ERC va tornar a denunciar aquest fet i la seva portaveu, Camí Mendoza, va demanar al regidor de Serveis, Josep M. Vallès (PSC), més responsabilitat en aquest sentit. 

La resposta de Vallès és per guardar-la entre les obres selectes de l’hemeroteca: “Quan estem al govern veiem una ciutat maca i llustrosa i, quan estem a l’oposició, la veiem bruta i desastrosa; crec que hem de trobar un camí entremig per veure la realitat de tot això. Ara es diu que la ciutat està més bruta, però en realitat s’esmercen els mateixos esforços de neteja, de jardineria i de recollida que teníem abans –quan governaven vostès–, però, en canvi, la veuen més bruta”. (Font: Revista Cambrils). 

Aquests del PSC sembla que tinguin molt clar que la millor manera de resoldre les diferències és tirant més llenya al foc.