dissabte, 13 d’agost del 2022

L’alcalde de Salou practica l’ecologisme de fireta

 



La Comissió d’Urbanisme de Catalunya ha aprovat protegir 30 hectàrees del cap de Salou pel seu gran valor ecològic. Aquest terreny, que pertany a l’Autoritat Portuària de Tarragona (ATP), està situat a l’antiga pedrera, entre la carretera de la costa i el mar. 

Tot just conèixer-se la notícia, l’alcalde, Pere Granados, va expressar el seu goig, ja que “preserva el nostre patrimoni natural, històric i paisatgístic”. (Font: Ajuntament de Salou). 

No es pot ser més cínic que Granados. Ara l’alcalde va d’ecologista, de defensor a ultrança de la natura i el planeta perquè és el que toca per quedar bé. 

Però fa anys va intentar que aquesta zona, que ara diu estimar tant perquè és un espai verge i únic, acollís un port esportiu. És més, el 2012 va signar un protocol de col·laboració amb l’ATP per tal de “promoure, gestionar, impulsar cercar possibles interessats en la construcció i posterior explotació del futur port esportiu”. 

I amb aquest propòsit pocs dies després es va reunir amb homes de negocis russos perquè invertissin en aquest projecte i en altres de Salou. 

Granados també va vendre la construcció d’aquest port esportiu (de 900 amarratges) als promotors de BCN World, perquè així l’utilitzessin de ganxo a l’hora de promocionar el seu negoci. 

I encara n’hi ha més: l’alcalde pseudoecologista que és Granados va defensar a capa i espasa el festival Elrow de música electrònica que el 15 de juliol del 2017 hauria reunit 20.000 joves desbocats a la zona de la pedrera. 

Un recital que no es va fer gràcies a l’Ajuntament de Vila-seca i l’ATP que van posar el crit al cel davant de la bogeria de Granados, atès que el concert hauria representat un desastre per a l’entorn. 

Ja ho he dit: Granados va d’ecologista perquè és el que mola per fer-se fotos. Però com a polític és un frau, un engalipador de campionat. A mans seves perilla tot. 

Per això cal treure’l d’aquí, són massa anys de disbarats.