dijous, 29 de setembre del 2022

Ciutadans intenta vendre’s

 


El portaveu de Ciutadans i candidat a l’alcaldia el 2023 pel partit taronja, Juan Carlos Romera, ha afirmat que la bona gestió que està fent el seu grup municipal el fa sentir optimista davant les pròximes eleccions municipals.

Romera, que s’ha mostrat satisfet perquè ha rebut el suport unànime dels companys de partit, ha admès que la marca de Ciutadans està passant per moments molt delicats i que això fa que les expectatives electorals, a priori, no siguin gaire positives.

Ara bé, l’alcaldable ha assegurat que la ciutadania sap que ell mateix i els altres dos regidors (Yolanda Burgos i Santi Gámez) estan fent una bona feina, i que moltes persones així els ho han fet saber.

És per això que Romera considera que molts veïns i veïnes que els van votar ho poden tornar a fer, perquè valoraran la bona tasca que estan duent a terme al capdavant de les seves regidories. (Font: Ràdio Cambrils).

Sorprèn que Romera digui que la ciutadania sap que ell i els altres dos regidors de Cs estan duent a terme una feina positiva, quan ningú els coneix. 

Ara que són al govern es deixen veure a la festa major i fins i tot van amb tota la hipocresia del món a la Diada de l’11 de setembre. Abans, ni existien.