dijous, 29 de setembre del 2022

Granados no surt del seu castell

 


Ahir, al ple de l’Ajuntament de Salou, hi va haver moments d’alt voltatge. D’alt voltatge egocèntric. Va ser quan l’alcalde de Salou, Pere Granados, es va ficar en un debat sobre les inundacions del cap de setmana passat entre el regidor d’Esports, Dani López, i el portaveu del PP, Mario García, per deixar anar, sense venir a tomb, que “sense l’alcalde i el seu equip de govern” no s’estaria portant a terme el desviament del barranc de Barenys.

Ràpidament, el popular va titllar “d’egocentrisme” l’actitud de Granados i va posar en dubte que la nova canalització sigui un mèrit de l’alcalde.

“Si no fos per mi, encara trigaria anys a fer-se”, va replicar l’arrogant alcalde, davant la qual cosa García va contestar: “M’alegro que es valori tant. Vostè no necessita anar al psicòleg, té una autoestima molt alta”.

El portaveu de Cs, Pere Lluís Huguet, també li va retreure a Granados la seva egomaníaca conducta: “Li molesta que li preguntem, malgrat que l’oposició fa el que ha de fer. El desviament del barranc de Barenys —va afegir Huguet— no va ser cosa seva, sinó d’uns veïns que van recórrer contra el seu projecte i van aconseguir que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya l’aturés, obligant l’Agència Catalana de l’Aigua a intervenir”.

Per acabar d’arrodonir-ho, el regidor i alcaldable d’ERC, Sebastià Domínguez, també va carregar contra els aires d’autosuficiència de Granados dient-li que no s’embali tant, perquè és un “alcalde en decadència”.