dimarts, 6 de setembre del 2022

Granados sospita que Joan Ruiz pateix demència senil

 


L’alcalde de Salou i secretari general de FUPS, Pere Granados, es troba extremadament preocupat per l’estat de salut del diputat Joan Ruiz, l’emissari del PSC amb qui va negociar liderar una llista conjunta amb vista a les municipals de l’any que ve. 

“Què li passa a aquest home, que no em truca?”, repeteix una vegada i una altra Granados al seu entorn més directe, temorós que l’aliança victoriosa que buscava amb els socialistes naufragui abans de salpar. 

“És que és molt estrany que no em digui res, voleu dir que no pateix algun trastorn de demència senil i per això no es recorda de telefonar-me?”, pregunta l’alcalde cada vegada més atabalat, sabedor que el Joan Ruiz, de 68 anys, ja comença a fer-se gran. 

El que no sap el secretari general de FUPS és que al PSC s’han adonat que si hi ha algú cada dia més tocat i incapacitat per governar és ell. 

Un deteriorament creixent tant físic com mental que, per a més inri, va acompanyat de grans dosis d’infantilisme, tal com s’ha pogut comprovar aquests dies amb la festa del rei Jaume I. 

Vaja, que apostar políticament per Granados és com jugar a la ruleta russa.