diumenge, 11 de setembre del 2022

Klein guanya el concurs de capgrossos de Cambrils

 


Els carrers del barri antic van acollir ahir la 15a Trobada de Gegants, organitzada per la Colla Gegantera Tota l’Endenga. La darrera edició de la trobada –que té caràcter biennal– s’havia celebrat l’any 2018. 

Aquesta quinzena edició s’hauria d’haver celebrat l’any 2020, però la pandèmia de la Covid-19 ho va impedir. Així doncs, la trobada cambrilenca –emmarcada en la Festa Major de la Mare de Déu del Camí– va aplegar una desena de colles. 

Concretament, hi van participar la colla gegantera el Calçot de Valls, els Gegants de Blancafort, la colla gegantera de l’Espluga Calba, la colla gegantera d’Amposta, els Gegants de Castellvell del Camp, els Gegants de Colldejou, la colla gegantera de l’Hospitalet de l’Infant, els Gegants del Barri d’Avall de Montbrió del Camp i la colla gegantera Tota l’Endenga. (Font: Revista Cambrils). 

Simultàniament a la festa, també es va celebrar el concurs de capgrossos, instituït per l’Ajuntament de la ciutat, que va guanyar l’alcalde del municipi, Oliver Klein (Nou Moviment de Capsots). 

A l’hora de lliurar el guardó, el jurat va tenir en compte la prestància del personatge i el bon domini que tenia del cartó a sobre del cap, ja que mentre la resta dels participants l’havien de subjectar amb les mans perquè no es mogués, en el cas de Klein l’estanquitat era total. 

Vaja, com si fos un caparrot de veritat. (Font: Tururut Viola News).