divendres, 16 de setembre del 2022

L’Eix Cívic incompleix l’Agenda 2030

 


És fàcil veure l’alcalde de Salou, Pere Granados, lluint a la solapa de l’americana la xapa de l’Agenda 2030. Va ser promoguda per l’assemblea general de l’ONU per tal de garantir el desenvolupament sostenible, i li va molt bé a Granados a l’hora de presumir del seu ecologisme de fireta. 

Doncs bé, si per alguna cosa es caracteritza l’Eix Cívic de Granados és per no respectar el medi ambient ni garantir l’equilibri natural.  És a dir, va contra el que recomana l’ONU en la matèria.

Així ho afirmen veïns afectats per la proposta municipal. “Els edificis que l’Ajuntament vol construir a l’Eix Cívic van clarament en contra de l’esperit de l’Agenda 2030 pel que fa a la sostenibilitat, van en contra de la qualitat de vida dels veïns per la proximitat i envergadura dels edificis, per l’increment de densitat d’habitatges en una zona ja sobresaturada, atès que ocuparien un espai que podria ser zona verda, com també provocarien un increment en la generació de residus i, en definitiva, no afavoreixen la cohesió i el benestar social, tal com demana l’Agenda, sinó tot el contrari”.

Amb Granados, resulta que fins i tot la xapa que lluu és falsa!