divendres, 16 de setembre del 2022

La capacitat de l’aparcament de l’Eix Cívic es triplica en qüestió de dies

 


Quan l’alcalde de Salou, Pere Granados, va presentar l’Eix Cívic va afirmar que el nou vial vertebrador del municipi comptaria amb un aparcament subterrani amb capacitat per a 500 vehicles. 

Pocs dies després la capacitat del pàrquing es va ampliar a les 1.000 places, i després de la reunió amb els veïns de dilluns passat, en què no hi va haver cap acord per més que Granados digui el contrari, l’alcalde ja parla d’un aparcament de 1.500 places. 

Una de dues: o Granados pateix seriosos problemes de memòria, o bé cada vegada està més distret a les reunions i confon el cul amb les témpores. 

També podria ser que les reunions siguin de cara a la galeria, simple teatre per després fer allò que li rota, que és al que ens té acostumats. 

Per cert, després de la trobada del dilluns, a la qual Granados no van deixar assistir els partits de l’oposició malgrat el seu interès per saber què s’hi debatia, el consistori va difondre una nota titulada: Ajuntament i veïns arriben a acords importants sobre l’Eix Cívic

Després parles amb els veïns i et diuen que res d’això. I que també és fals que Granados hagi creat una comissió de treball per abordar les diferències que hi ha amb l’Eix Cívic: van ser ells qui la van demanar.

I és que si no intoxica, rebenta.