dimarts, 20 de setembre del 2022

Salou està governat per un consell d’ancians

 


El 31 d’agost passat hi va haver ple municipal. L’ordinari. El de cada mes, perquè ens entenguem. Fins ahir l’Ajuntament no va penjar el vídeo de la sessió. Molts podran dir: “Quines tortugues, tan fàcil com és apujar-lo, es tracta d’un arxiu digital que es pot deixar immediatament a la web”.

A veure, tampoc cal ser impacients. Tots aquells que critiquen tan a la lleugera els nostres polítics locals haurien de saber que les presses mai no han estat bones conselleres.

I que res posarà en dubte la transparència i el bon tarannà democràtic de les nostres autoritats municipals, com sovint han demostrat.

L’encarregat de penjar l’enregistrament a internet és el regidor de Noves Tecnologies, Jesús Barragán. I cal estar molt segurs, i ser molt cauts, a l’hora de pujar quelcom a la xarxa, per assegurar que tot funciona d’allò més bé i la feina està ben feta.

Perquè si alguna cosa falla, aquells que tot ho troben pixat i cagat no tinguin arguments per continuar malparlant.

A més, el regidor Barragán està jubilat i cal ser comprensius. A la seva edat, si corres, te la pots fotre.

De fet, Pere Granados també comença a ser gran i es cansa cada cop més sovint. Per exemple, avui es fa fotos i desapareix de l’escena pública uns dies perquè s’ha de recuperar de l’esforç. Pobre home!

Granados és l’alcalde. Tot i que sembla que presideix un consell d’ancians, ja que està envoltat de gent molt veterana. O històrics, en el cas de Barragán, que porta a l’Ajuntament des de la junta gestora, el 1990.

És a dir, des d’abans que s’inventés la roda.

Bé, a allò que anàvem: els que no vau poder seguir el ple, aquí el teniu. Però sense presses. Eh, i si parlen molt de pressa, podeu rebobinar enrere!

Calla, tu, que sembla que per fi baixa l’aigua calenta…