dilluns, 31 d’octubre del 2022

Barra lliure als cotxes a PortAventura

 


Aquests dies, com passa cada vegada que hi ha pont, PortAventura es troba a petar. Amb cues interminables de persones que volen pujar a alguna atracció, i cues inacabables també de cotxes que busquen algun lloc per aparcar. Per després fer cua per entrar al parc caminant i pujar a alguna atracció, on trobaran una cua immensa.

PortAventura és conscient d’aquesta situació, però no fa res per resoldre-la ni mitigar-la mínimament. Com més afluència de gent hi hagi, millor, tu, més clients. I, per tant, més caixa.

L’Ajuntament de Salou n’està al corrent, d’aquesta acumulació ingent de vehicles a les voreres o al poc que queda de les zones enjardinades de la zona, on també aparquen els turismes. Però tampoc no hi fa res, ho permet perquè genera riquesa; PortAventura és intocable.

Després, per descomptat, l’alcalde o el regidor de torn van tot cofois a recollir premis a la farsa de Viles Florides, malgrat la destrossa vegetal.

Per cert, ja no són només els vianants els que es troben en perill per la presència d’automòbils a les voreres. També estan amenaçats els ciclistes, tal com es pot veure a la foto de dalt.

Més que casc, ara cal també una assegurança de vida!