dilluns, 31 d’octubre del 2022

Halloween es cruspeix la segregació

 


L’aniversari de la segregació de Salou coincideix amb la festa del Halloween. Aquesta última és una celebració importada, forana, bastarda, però, malauradament, cada cop més present a la nostra societat. Fins al punt que, en barrejar-se amb l’anterior, la del Salou lliure, es confon i la dilueix.

Aquest adulterament de la diada local el promou l’Ajuntament amb absoluta complicitat, que no ha dubtat a programar activitats sobre la nit dels morts, o collonades semblants, a l’espai d’infància del Carrilet, un Salouween Street Festival al passeig de Jaume I, un passatge del terror a la Masia Catalana, també durant tot el cap de setmana, una desfilada zombi per a aquesta tarda i un teatre de terror per demà.

Vila-seca i Cambrils, per fer esment de dos municipis del voltant, s’han mantingut al marge del Halloween i de les seves ximpleries, res a veure amb les imbecil·litats portades a terme aquí.

Aquest mena d’iniciatives municipals només contribueixen que es perdi la poca identitat local que tenim. Si no les aturem, i tenint en compte les escasses tradicions que hi ha a Salou, es perdrà el nostre passat.

No serà fàcil assolir aquesta fita, amb la banda de desarrelats (però sobretot, incompetents) enquistada a l’Ajuntament.