dissabte, 1 d’octubre del 2022

Chatelain trenca amb el PP i es treu el carnet d’ERC

 


El regidor del PP a l’Ajuntament de Cambrils, David Chatelain, s’ha donat de baixa del seu partit de sempre per passar-se a ERC, tal com es va poder constatar dijous passat durant l’aclamació de Camí Mendoza com a alcaldable republicana a les eleccions municipals de l’any que vinent, un acte que va comptar amb la presència del president del partit, Oriol Junqueras.

Chatelain va reconèixer que el canvi de formació pot sorprendre a molts, “però els constitucionalistes de tota la vida, fins i tot durant el franquisme, sabem que fer aquest pas és lògic, ja que ERC és un partit cada vegada més autonomista”.

“A més, tal com van les coses amb la taula del diàleg de Madrit encara acabaran negociant també amb el PP, de manera que serà com tornar a casa”.

A la festa de presentació de Camí Mendoza també hi havia d’assistir l’exvicepresident de la Generalitat Jordi Puigneró, però no el van deixar passar de la porta. “Em sembla molt bé. Una cosa és anar junts, però no barrejats”, va concloure Chatelain. (Font: Tururut Viola News).