dimarts, 25 d’octubre del 2022

El Departament d’Acció Climàtica tomba Hard Rock

 


El Departament d’Acció Climàtica ha elaborat un informe mediambiental desfavorable que obliga a paralitzar l’aprovació definitiva del Pla Director Urbanístic (PDU) del centre recreatiu i turístic de Vila-seca i Salou.

L’informe, fet públic per la Plataforma No Juguem Aturem Hard Rock, conclou que “la modificació del PDU aprovada inicialment no arriba al nivell de sostenibilitat ambiental”, raó per la qual cosa s’informa desfavorablement.

L’informe dona la raó a les al·legacions que presentades per la plataforma i considera que el PDU no es pot aprovar de cap manera perquè suposa un perjudici dels ecosistemes de la zona i no garanteix les mesures ambientals per compensar l’impacte econòmic que generarà.

La Plataforma No Juguem Aturem Hard Rock ha exigit a la Generalitat que “enterri” de manera definitiva el mega complex hoteler i de joc, que inclou també un enorme casino.

Els alcaldes de Salou, Pere Granados, i Vila-seca, Pere Segura, han demanat l’adaptació del PDU als criteris de sostenibilitat que assenyala l’Acció Climàtica. (Font: La Vanguardia).

Això de Hard Rock és com el ral·li i Granados, que també estan acabats.