dimecres, 26 d’octubre del 2022

Una desena de botigues de la Rambla han tancat per les obres

 


La remodelació de la rambla de Jaume de Cambrils ha estat un dels projectes estrella en el curt mandat d’Oliver Klein. Una reforma promoguda per Camí Mendoza (ERC) com a alcaldessa de la ciutat, però executada finalment després de la moció de censura de setembre de l’any passat.

Les obres han estat criticades des d’un inici per la rapidesa amb què es van tirar endavant perquè es poguessin acabar abans de les eleccions.

Unes presses que van perjudicar el comerç durant la Setmana Santa i l’estiu, originant unes pèrdues que, segons la plataforma d’afectats per les obres de la Rambla Jaume I, han provocat el tancament d’una desena de comerços per la davallada de vendes.

Ara temen l’arribada de l’hivern, habitualment fluixa, però que encara pot empitjorar més amb els paletes a la porta. De fet, la plataforma apunta directament a l’Ajuntament i denuncia la falta d’ajudes per part del consistori.

Davant les dificultats, la xarxa d’afectats ha fet pinya i entre ells han incentivat el consum entre comerços perquè no es noti, encara que sigui poc, aquesta baixada de vendes. (Font: Canal Reus TV).