divendres, 28 d’octubre del 2022

El ‘Es lloga’ d’Artigau acaba fatal

 


Al regidor no adscrit Joan Artigau li van prometre la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Cambrils si donava suport a la moció de censura del setembre de l’any passat contra la republicana Camí Mendoza. Després, un cop consumat el cop, va transcendir que tant Artigau com la regidora no adscrita Patricia de Miguel (a qui li van garantir que tindria Seguretat Ciutadana) no podien accedir legalment a la plaça promesa per problemes administratius, i es van quedar amb un pam de nas.

El mes de febrer passat, Artigau va ser objecte d’una paròdia carnavalesca sobre aquest fet, i un figurant seu va aparèixer a l’Ajuntament, el dia de presa de possessió de sa majestat Carnestoltes, duent un cartell on es podia llegir: “Es lloga”, en clara referència a la seva inactivitat en el nou consistori, tal com podeu veure aquí.

Dimarts passat es va saber que la policia havia precintat un magatzem de productes carnis perquè no tenia llicència. La irregularitat es va detectar en una operació contra la immigració il·legal.

El magatzem en qüestió és propietat de Joan Artigau, que l’havia llogat a una gent que hi guardava menjar (algun en mal estat) per a restaurants kebab.

“Artigau va admetre que desconeixia l’activitat que duien a terme a la seva propietat. Que havia llogat no feia gaire aquest magatzem i que els seus coneixements era que hi havia begudes en llauna, articles com estovalles o tovallons de paper, però desconeixia si hi havia algun electrodomèstic amb menjar i si aquest estava en condicions legals o no”.

“L’edil sí que s’ha mostrat enfadat perquè sota la seva experiència en llicències municipals, el més normal és que es precinti aquella part que podria estar irregular i que l’expedient se centri en aquesta irregularitat i acabi en una sanció econòmica recurrible”, en lloc de tancar-li tot el magatzem. (Font: Diari de Tarragona).

Vaja, que el que va començar com una broma amb el nou govern municipal pitjor no podia haver acabat.