dijous, 27 d’octubre del 2022

L’Ajuntament de Salou demana 250.000 euros per poder pagar la llum

 


El ple de l’Ajuntament de Salou va aprovar ahir una tercera modificació de crèdit del pressupost. Un dels objectius de la mesura és poder pagar els 250.000 euros que costa la llum, cada cop més cara.

Això no impedeix que el consistori encengui les bombetes de la façana durant tota la nit amb qualsevol excusa pretesament solidària, perquè així és com expressa la seva solidaritat l’alcalde, Pere Granados: pagant nosaltres el desmesurat rebut de l’energia.

Durant la sessió, el portaveu d’ERC, Marçal Curto, va advertir Granados que si s’haguessin instal·lat plaques solars, l’import de la factura fora molt menor. “La societat ho té clar”, li va etzibar Curto sobre l’ús de les energies netes, però Granados es manté implacable i segueix deixant que sigui la ciutadania la que assumeixi una despesa cada vegada més escandalosa, a la qual cal sumar la manca de conscienciació sobre el necessari estalvi energètic per part dels nostres responsables municipals.

Per cert, la tercera modificació de crèdit també preveu destinar 164.000 euros més a cultura i festes (sobretot festes). És a dir, més pa i circ.