dimecres, 26 d’octubre del 2022

Granados confon Acció Climàtica amb l’Agència Catalana de l’Aigua

 


Dilluns passat, després de conèixer-se que el Departament d’Acció Climàtica havia tombat el projecte de Hard Rock perquè incompleix els requisits ambientals, l’Ajuntament de Salou emetia una nota en què l’alcalde, Pere Granados, tractava tothom d’inútil menys ell.

Amb el seu habitual estil de nen maleducat, Granados denunciava “la farsa de la política mediambiental del departament d’Acció Climàtica” i criticava “els qui estan en contra del progrés i de la creació de llocs de treball”, referint-se a “aquestes plataformes [Aturem Hard Rock però també els ecologistes i els moviments d’esquerra en general] que es dediquen a bombardejar projectes generadors de riquesa i de llocs de treball, en lloc de defensar, veritablement, el medi ambient del nostre país”.

I rematava la seva diatriba dient: “Encara avui, al segle XXI, estan abocant aigües residuals sense depurar a les rieres del nostre país. Poseu mà dura a aquestes contaminacions que provoquen les aigües que no estan depurades i que aboquen a les rieres”. (Font: Ajuntament de Salou).

A veure, Pere, qui s’encarrega de les rieres a Catalunya és l’Agència Catalana de l’Aigua, no Acció Climàtica, que tenen competències diferents.

No sé si és que Granados ja comença a repapiejar o senzillament que és molt curt d’enteniment, com sovint es veu als plens.