divendres, 28 d’octubre del 2022

Mario García adverteix Granados que no se la tornarà a jugar

 


Al ple de l’Ajuntament de Salou de dimecres passat l’equip de govern del PSC va aprovar les noves ordenances fiscals per a l’any vinent, que l’alcalde, Pere Granados, i els seus escolans no apugen perquè el 2023 hi ha eleccions municipals. 

Durant el debat, el portaveu del PP, Mario García, va afirmar que no podia donar suport a la congelació dels impostos sense saber en què es gastaran els diners, perquè el govern local encara no ha presentat el pressupost del pròxim exercici econòmic.

“Demanen que votem unes ordenances fiscals a cegues. Demanen un acte de fe. I jo no puc creure en vostè”, li va dir García al regidor d’Hisenda, Yeray Moreno. “I molt menys en Granados, que ja me la va jugar una vegada”, va aclarir, entre conya general, en referència al fet que Granados no li va voler cedir l’últim any d’alcaldia del mandat 2011-2015, que és el que havien pactat a canvi que el PP fes alcalde Granados.

Té tota la raó el Mario. L’alcalde és capaç de vendre la seva ànima al diable (si és que ja no ho ha fet) per tal de no deixar el poder, i en conseqüència, no és un polític de fiar.

Però això, per sort, ja se li acaba.