dijous, 27 d’octubre del 2022

Quins amics té l’alcalde!

 



El ple de l’Ajuntament de Salou va aprovar ahir, amb els vots a favor de l’equip de govern del PSC, adherir-se a la central de contractació de l’Associació de Municipis Turístics de Sol i Platja (AMT), de la qual l’alcalde, Pere Granados, és vicepresident.

L’AMT la configuren vuit destinacions turístiques espanyoles: Adeje, Arona, Benidorm, Calvià, Lloret de Mar, Salou, Sant Bartomeu de Tirajana i Torremolinos.

És d’ideari caspós i no sembla que hagi evolucionat gaire des de l’època d’Alfredo Landa.

Salou ja forma part de la central de compres de la Federació de Municipis de Catalunya, que permet aconseguir subministraments en millors condicions, però Granados vol que Salou també estigui a la central de compres de la de l’AMC perquè vol quedar bé.

El president de l’AMT és l’alcalde d’Adeje, José Miguel Rodríguez Fraga, president del PSOE de les Canàries. És alcalde d’Adeje des del 1987, i a la recent denúncia davant la Fiscalia per l’autorització de les obres del macroprojecte turístic Cuna del’Alma, que, segons els ecologistes, suposa un greu atemptat contra al medi ambient, cal sumar ara que tant ell com la seva germana, Carmen Nieves, haurien rebut una casa de l’empresa adjudicatària del manteniment de l’enllumenat públic, Imegal S.L., el mes de desembre passat, segons ha denunciat Podem.

A molts salouencs Granados no ens agrada. Però els seus amics encara menys.