dijous, 13 d’octubre del 2022

Romera carrega contra l’alcalde per no fer res al mercat municipal

 


El futur del Mercat Municipal de la Vila va tornar a sortir a la palestra en la sessió plenària del passat 30 de setembre, quan ERC va preguntar sobre aquest equipament. La portaveu republicana, Camí Mendoza, es va mostrar força crítica amb l’actual regidor de Promoció Econòmica, Juan Carlos Romera. 

A qui li va preguntar: “Pensa tornar a treure la licitació de les parades perquè es torni a omplir de paradistes o esperaran que s’acabi la pròrroga i tancaran les portes del mercat?”. Mendoza també va recordar que l’edifici catalogat com a bé d’interès local.

Romera va replicar tirant pilotes fora dient que era l’anterior equip de govern (amb l’actual alcalde, oliver Klein, com a responsable en la matèria) qui “va tenir l’oportunitat de fer la inversió que calia, en comptes de comprar l’edifici que hi ha al davant [en referència al celler]”.

“Evidentment, aquest és un tema de ciutat. Per tot plegat, hem d’explorar en l’àmbit pressupostari i a altres nivells com afrontem aquest repte”. (Font: Revista Cambrils).

És a dir, que Romera ha estat un any sense fotre res.