dijous, 13 d’octubre del 2022

Tornen a arrencar les pancartes contra l’Eix Cívic

 


Les dues pancartes que hi havia al carrer Barcelona en contra de l’Eix Cívic que projecta l’alcalde de Salou, Pere Granados, van desaparèixer ahir poques hores després de ser penjades per l’Associació de Veïns i Comerciants Barenys-Platja de Ponent. Els veïns protesten contra la tupinada urbanística que s’amaga sota l’operació.

L’associació ja hi comptava amb aquesta requisa de material, després de comprovar com pocs dies abans la Policia Local es va endur altres pancartes del barri.

Totes estaven al costat de la via del tren, en terrenys d’Adif, no de titularitat municipal.

En vista del nul tarannà democràtic de l’alcalde, els veïns no descarten penjar-ne d’altres, a veure qui guanya, i amb una Policia Local sotmesa a les vel·leïtats autoritàries d’un alcalde cada cop més allunyat de la població.

El mes de setembre passat, Granados es va comprometre davant dels veïns a fer una nova proposta d’Eix Cívic, però el projecte inicial, que preveu la construcció d’edificis per poder finançar un aparcament subterrani en zona inundable, segueix el seu curs.

A més, l’actitud prepotent de l’alcalde, que fins i tot ha vetat que els partits de l’oposició siguin presents a les reunions, tampoc no afavoreix el desbloqueig de les negociacions.