dimecres, 16 de novembre del 2022

Apareixen urnes electorals durant unes obres a Salou

 


El servei d’arqueologia de l’Ajuntament de Salou ha trobat urnes electorals a diferents carrers del municipi. El descobriment s’ha produït després que l’alcalde, Pere Granados, hagi començat suposades obres de millora d’aquests carrers, tal com podeu veure aquí, amb vista a les eleccions municipals de maig vinent, a les quals es torna a presentar. Aquesta vegada amb el PSC, ja que no ha trobat cap altre partit que el vulgui.

Segons els tècnics municipals, les urnes són recents, raó per la qual se n’ha descartat l’origen antic, concretament de l’època de Salauris.

“Són recipients de metacrilat, per això es conserven tan bé i podrien ser utilitzades en les properes eleccions locals. De moment no sabem si tenen connexió amb les nombroses paperetes repartides a la gent en les excursions pel camí de ronda, amb pica-pica inclòs al xalet Torremar un cop acabada la visita, però res no es pot descartar”, ha assenyalat el senyor Sufragio, cap del departament d’arqueologia municipal. (Font: Tururut Viola News).