dimecres, 23 de novembre del 2022

Estela Baeza denuncia els seus companys regidors per assetjament

 


La regidora socialista Estela Baeza ha denunciat davant la Comissió de Garanties del PSC diferents membres de l’executiva local, els seus companys regidors i un assessor del partit de menystenir-la i d’intentar que no tingui cap mena de visibilitat en la formació.

Baeza, que és regidora de Serveis Socials i Igualtat, assegura sentir-se víctima d’un complot per part dels seus companys, i que aquestes maniobres per arraconar-la i dur-la a l’ostracisme li han provocat trastorns psicològics, fet que li ha comportat estar de baixa molts mesos.

Que hi ha molt mala maror i alguna cosa hi passa, amb l’afer Baeza, no hi ha dubte. Només cal llegir la resposta d’un dels denunciats, que aprofita per posar-la a parir: “No resulta estrany que l’univers s’uneixi per fer mal a una companya del partit? Quins arguments té per dir que la van votar a l’ostracisme? Si es va sentir tan arraconada per què no es va donar de baixa del partit o va continuar a l’executiva tant de temps? De vegades, per justificar alguns errors hi ha qui prefereix disparar a matar a tort i a dret. Ha presentat proves del bullying? Ha concretat les acusacions amb fets? És molt fàcil acusar, però estaria bé aportar proves. Enfangar és gratis”.

Val a dir que presentar proves de l’assetjament no sempre és fàcil, i que el mateix qui ha fet aquesta declaració demostra implícitament que la voldrien fora del partit. (Font: La República Checa).

La denúncia portarà cua en l’àmbit local, encara que la Comissió de Garanties tapi el cas pel bé de la formació, més ara amb vista a les municipals. Però tot indica que ens trobem davant d’un assumpte amb un origen embarassòs del qual, a Salou, tothom parla.