dimarts, 8 de novembre del 2022

Feijóo, nou cap de premsa de l’Ajuntament de Salou

 


Després que l’Ajuntament de Salou, en una demostració de clarividència absoluta, definís Godly Play Espanya com “una entitat cultural que dona suport a la pràctica de Godly Play en territori espanyol”, l’alcalde del municipi, Pere Granados, ha decidit reforçar aquest gran laboratori d’idees que és el gabinet de premsa municipal amb la incorporació del president del PP, Alberto Núñez Feijóo, com a nou responsable del departament. 

“El gabinet de premsa ho fa bé, molt bé, però li falta aprofundir en el coneixement, anar una mica més enllà, cosa que sens dubte ens aportarà Feijóo”, ha assenyalat el Sr. Fuentes del consistori.

I és que Feijóo és una persona capaç de fer descripcions tan acurades i amb un significat tan profund com: “Fa 80 anys els nostres avis i besavis es van barallar”, en referència a la guerra civil, o reconèixer que “Per ser a Catalunya cal venir a Catalunya”. Poca broma!

Sense oblidar, és clar, la seva erudició en matèria literària, atribuint la redacció del famós llibre de Georges Orwel 1984 a aquell any, quan en realitat data del 1949.

“A falta de Rajoy, que darrerament es troba de viatge a Andorra, amb Feijóo ho petarem cada vegada que fem notes de premsa. A veure si d’aquesta manera a l’alcalde algú se l’escolta”, ha afegit el Sr. Fuentes del consistori. (Font: Tururut Viola News).