dimarts, 8 de novembre del 2022

L’exregidor Antoni Pinyol torna a la política amb Salou Plural

 


L’exregidor del PSC Antoni Pinyol torna a la política activa. Aquesta vegada liderant un partit independent, Salou Plural, que es troba en procés de legalització. Pinyol, arquitecte de professió i galerista d’art, fa el pas davant de la calamitosa situació en què es troba el municipi, governat ininterrompudament per Pere Granados des de fa 13 anys.

Pinyol va ser regidor el 1990 amb la junta gestora designada per la Generalitat arran de la segregació de Vila-seca. A les municipals de 1991 (les primeres del Salou lliure) va ser elegit regidor. I el mateix va passar a les del 1995, fins que es va retirar el 1999. Ha estat, per tant, deu anys al consistori salouenc, alguns dels quals com a responsable d’Urbanisme al govern d’Esteve Ferran.

Cecília Lobel i Andreu Jiménez són els altres promotors de Salou Plural, una formació que s’ha fixat com a objectiu “posar ordre i acabar amb el descontrol que hi ha a l’Ajuntament”.

Altres prioritats de Salou Plural són “recuperar el prestigi de Salou com a capital de la Costa Daurada, tenir un projecte de ciutat, promoure un desenvolupament urbanístic respectuós amb el medi ambient (en aquest sentit puntualitza que els treballs serien redactats pels serveis tècnics municipals «amb el consegüent estalvi per a les arques municipals», a diferència de Granados, que ho encarrega tot fora i funciona a base de talonari), treballar per al ciutadà i per a l’empresari, que en definitiva són els nostres administrats, recuperar la figura de l’alcalde de barri i erradicar les polítiques especulatives vinculades a interessos partidistes i oportunistes”, explica l’alcaldable de Salou Plural, amb la vista ja posada en les municipals del maig vinent.