diumenge, 27 de novembre del 2022

I Granados tomba, tomba i tomba…

 


Dimarts de la setmana passada, 15 de novembre, l’alcalde de Salou, Pere Granados, va viatjar fins a les Canàries per participar en el Fòrum Turístic de Maspalomas, que va acabar el divendres 18. Durant tots aquests dies Granados va estar absent de Salou i no se’l va tornar a veure fins dissabte, quan va assistir a la gala benèfica de l’Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí.

Aquesta setmana l’alcalde va ser a Salou el dilluns, el dimarts i el dimecres al matí. Després, sense dir res a qui realment ha de donar explicacions (els veïns), se’n va anar a Irlanda per participar suposadament a la Irish Travel Trade Awards. Dic suposadament perquè no se’n sap res, d’ell, tret que s’ho està passant molt bé, tal com veiem la fotografia de sota.

Demà dilluns, 28 de novembre, comença el congrés turístic que l’alcalde s'ha tret de la màniga per autopromocionar-se i fer-se l’important, i que dimarts s’acaba; dos dies més perduts.

Si ets com Granados, que viu a cor què vols, és comprensible que quan entres al món de la política i ocupes un càrrec et resisteixis a deixar-lo. Perquè si marxes, se t’acaben també les prebendes, ser més que ningú.

Salou pateix des de fa anys el desgovern absolut. Això sí, en absentisme laboral no ens guanya ningú.

A dalt, un fanàtic de L’estaca de Lluís Llach. Segur que tomba, tomba, tomba, i a partir de maig ens podrem alliberar.