dijous, 1 de desembre del 2022

El SalouCongress acaba amb un contradictori ball de xifres

 


Dimarts passat va acabar el SalouCongress, l’últim invent de l’alcalde de Salou per donar-se importància, i que ni de lluny ha tingut l’èxit que ell esperava.

Segons les primeres dades facilitades dimarts mateix per Pere Granados, el SalouCongress va aconseguir “2.300 visualitzacions de la pàgina web, 700.000 impactes en xarxes i 700 persones connectades en línia”.

En una entrevista a Yeray Moreno publicada ahir, aquest, que va actuar de presentador de la gala, afirma que van comptabilitzar “mil visites en streaming, 100 acreditats presencialment i gairebé 3.000 visites a la pàgina web”.

Ahir, en el ple municipal, Granados va inflar aquestes xifres. Va dir que “l’impacte del primer dia [el dilluns] va ser de tres milions i mig”, sense concretar res més.

Raó per la qual desconeixem si amb impacte es refereix a l’hòstia que s’ha fotut per falta de públic i si amb els tres milions i mig vol recordar la quantitat de vegades que ha dit que ell és el millor alcalde que ha tingut Salou, i que només ell creu.

La cirereta sobre la repercussió del congrés en qüestió la va posar el portaveu de Cs, Pere Lluís Huguet, quan li va preguntar a l’alcalde: “Sap quants seguidors té el SalouCongress a Twitter…? 308. I a Instagram…? 34”.

En resum: fiasco total. Mentrestant, Granados gastant diners nostres en el seu impactant enaltiment.