dijous, 1 de desembre del 2022

Yeray Moreno, el nou hooligan de Granados

 


El mitjà afí per excel·lència a l’alcalde de Salou va publicar ahir una entrevista a Yeray Moreno (“Parla amb ell, que així es creurà important i me’l treballaré millor quan hàgim de negociar la llista electoral”) en què el responsable local del PSC confirma fins a quin punt ha estat domesticat per Pere Granados.

N’hi ha hagut prou que aquest li donés un mínim protagonisme al SalouCongress, el darrer fiasco de Granados, per girar-li el cervell i convertir-lo en un adepte seu.

“Hem creat un monstre sense sostre”, subratlla amb entusiasme Moreno sobre el congrés. Per afegir pomposament: “Hem creat un hub d’unió de talent, treball, idees i sinergies del qual se’n parlarà en un futur proper, mitjançant noves reivindicacions, productes i empreses basades en la sostenibilitat, digitalització, bluespaces i un llarg etcètera”.

Sobre Granados destaca: “És un orgull que ocupi la presidència de l’Aliança de Municipis Turístics. Crec que no som conscients de la importància de ser la referència del turisme de costa a tot l’estat i que ens tinguin en compte a l’estranger. Hem de saber treure’n el màxim profit d’aquesta realitat”. (Font: La República Checa).

Malgrat la seva confusió mental, Yeray va aclarint posicions. És d’agrair que ho faci per saber a qui no votar el pròxim mes de maig.