divendres, 23 de desembre del 2022

El streaming del ple s’espatlla quan més acorralat estava Granados

 


Segur que tot això són casualitats de la vida, que no hem de pensar malament. Però quan pitjor ho estava passant l’alcalde de Salou, Pere Granados, en l’intercanvi de cops dialèctic en el ple de dimecres passat, amb l’Eix Cívic com a teló de fons, l’streaming va deixar de funcionar, de manera que els que seguien la sessió per internet van veure interromput el debat i es van quedar amb les ganes de com acabava la trifulga.

És com les pancartes contra l’Eix Cívic del carrer de Barcelona (només aquestes, les més visibles), que desapareixen per art de màgia. potser perquè som davant misteris insondables de l’univers.

La picabaralla es va originar en el torn de precs i preguntes. L’alcaldable d’ERC, Sebastià Domínguez, li va exigir a Granados proposta i calendari de l’Eix Cívic, tal com el d’Albox reclama al Govern de la Generalitat amb Hard Rock, i el va instar a accelerar els tràmits del polèmic projecte. Com també que busqui el consens amb els veïns (sobretot els del barri de la Salut), i li va retreure que anteposi els seus interessos als de la ciutadania. “No menteixi més. I tot això faci-ho aviat, o se’ns passarà el tramvia”.

Domínguez va brodar la intervenció afirmant: “Vostè és un perill per a Salou. Per a tot el territori. Bon Nadal!”.

Com era d’esperar, Granados no es va mossegar la llengua i va replicar anunciant que “presentaré el millor projecte d’Eix Cívic, el vulguin o no aquests veïns,” abans de les municipals, de manera que queda clar que la gran avinguda projectada a l’antic traçat ferroviari serà també l’eix de la seva campanya electoral.

I que es reserva l’obra per presentar-la com el seu projecte personal.

El republicà no es va arronsar i va tornar a la càrrega, aquesta vegada per criticar a Granados que “el que vostè demana a altres institucions és el que vostè no vol fer aquí. El calendari de l’Eix Cívic és el seu calendari electoral”, va reblar.

L’intercanvi de retrets continuava, amb un clar guanyador (Sebastià Domínguez), i va ser just en aquell moment que es va interrompre la connexió per internet.

No és la primera vegada que Granados talla un ple de manera abrupta, també amb l’Eix Cívic com a eix del debat. Ja va passar el mes d’octubre passat, fent ús del recurs fàcil de qui es queda sense arguments.

Per descomptat, el vídeo de la sessió encara no s’ha penjat a la web municipal.

Igual és que encara estan arreglant els cables.