dimarts, 20 de desembre del 2022

Granados s’emporta els periodistes a la menjadora

 


Si diumenge passat va ser el populatxo qui va gaudir del brou de la Masia Catalana amb motiu de Nadal, ahir a qui li va arribar el torn de passar per la menjadora van ser els periodistes. Encara que és clar, a aquests l’alcalde, Pere Granados, no els va servir avecrem, com als altres, sinó menjars molt més exquisits, de categoria, ja que l’escenari escollit per a l’àpat va ser el restaurant Cook and Travel, germà pobre de premiat Deliranto (els dos es troben paret amb paret). 

Prova que el que els van servir als informadors no era aigüerol és que al tiberi hi van anar Granados i vuit dels seus regidors (Jesús Barragán, Julia Gómez, Yeray Moreno, Marc Montagut, Beatriz Morer, Pedro Madrona i Xavier Montalà), a més del cap de gabinet de Granados, Ramon Tibau (no hi ha dret, quin munt d’hores que els fan pencar!).

Segons l’Ajuntament, a la recepció hi va assistir “més d’una vintena de professionals dels mitjans de comunicació de tota la província de Tarragona”. És a dir, que fins i tot va cobrir l’acte La Veu de Camarles, quan la veritat és que, com a màxim, només hi havia una dotzena de periodistes (altra cosa és que comptin els regidors com a periodistes, que amb el d’Albox tot pot ser). I tot per intentar fer paquet, que es veiés gent, vaja, ja que molts dels periodistes assistents no calia que hi anessin perquè escriuen el dictat.

I és que si no publiquen el que han de publicar reben ipso facto una trucadeta dient que o publiquen el que han de publicar (a l’estil “Sí, bwana”, ho podeu veure aquí) o els retiren la publicitat!

Per cert, ahir, poc després que l’Ajuntament pengés a Twitter fotos de la festa la piulada era eliminada (vegeu la captura de sota). Què vol amagar l’alcalde?

Bona manera de tractar amb la premsa: censurant!