dimecres, 21 de desembre del 2022

L’alcalde de Salou reconeix que es va inventar la fugida de Hard Rock

 


Al ple del mes de novembre passat, l’alcalde de Salou, Pere Granados, va afirmar que poc abans que comencés la sessió li havien comunicat la terrible notícia (per a ell) que Hard Rock havia desistit de la seva inversió a Vila-seca i Salou. Que plegava veles, vaja.

Els nord-americans, va explicar, estaven cansats de tantes dilacions i havien decidit abandonar el seu projecte turístic, amb casino inclòs, als dos municipis.

Tal com pretenia Granados, les seves paraules es va estendre ràpidament pels mitjans de comunicació i va ser entrevistat arreu, malgrat les reserves del Govern català, que assenyalava que no li constava res sobre això i que seguia treballant a adequar el projecte als requeriments del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Aviat va quedar clar que l’únic que buscava l’alcalde era protagonisme i generar conflicte, ja que ara ha saltat de Junts al PSC en un desesperat intent de continuar viu políticament.

Al final, ell mateix ha reconegut, sobre la suposada marxa de Hard Rock, que “de moment, no m’han fet arribar aquesta idea”, segons publica el Diari de Tarragona.

Amb la qual cosa es confirma el nou farol d’un alcalde que fa tot el que pot per ser el focus d’atenció a sis mesos vista d’unes eleccions municipals que cada vegada té més fotudes.