dimecres, 21 de desembre del 2022

Salou, el municipi espanyol amb més delinqüència

 


Salou és el municipi espanyol que registra la taxa de delinqüència més alta entre els municipis de més de 20.000 habitants, segons ha informat el Ministeri de l’Interior.

Així ho reflecteix el balanç de la criminalitat del tercer trimestre de l’any. A Salou es van registrar 125,07 delictes per 1.000 habitants. Tot seguit venen el Prat de Llobregat (Barcelona) amb 118,90, Calvià (Balears) amb 103,12 i Sant Josep de sa Talaia (Balears) amb 102,69. (Font: Marbella 24 hores).

Al ple del mes de novembre passat, l’alcalde, Pere Granados, va titllar d’alarmista el portaveu del Cs, Pere Lluís Huguet, quan aquest li va preguntar sobre l’augment de la delinqüència al municipi.

Huguet es basava precisament en el balanç de criminalitat d’Interior del segon trimestre, és a dir, desconeixia encara les dades del tercer trimestre, perquè no havien estat publicades i que són molt pitjors que precedents.

El Govern espanyol desmenteix, d’aquesta manera, les afirmacions de Granados, qui havia afirmat que els índexs de delinqüència a Salou havien baixat un 26%.