diumenge, 4 de desembre del 2022

Les pancartes contra l’Eix Cívic, a ‘Cuarto Milenio’

 


Ahir a la nit, 8TV va entrevistar l’alcalde de Salou, Pere Granados. Però amb tan mala sort per a ell, que ningú va mirar el programa. El motiu era evident: Cuarto Milenio va acaparar l’audiència televisiva amb un espai dedicat a les misterioses desaparicions de pancartes contra l’Eix Cívic del carrer Barcelona. Iker Jiménez va apuntar diferents hipòtesis. La principal és que el xalet Fort, situat just al costat de la via, està encantat, i per això els esperits malignes que l’habiten (sembla que a alcaldia també n’hi ha un altre, i molt poderós) no volen ser molestats.

Una altra de les possibilitats apuntades al programa és que aquestes pancartes, en estar confeccionades amb llençols, abandonin el lloc on són penjades per anar-se’n de gresca amb els seus parents fantasmes, que com tothom sap també es vesteixen amb llençols.

Per descomptat, el programa d’Iker Jiménez va ser el més vist pels televidents a Salou. Just al contrari que les pancartes, que Granados o els seus enigmàtics follets no deixen que es vegin, ja que les arrenca al cap de cinc minuts de penjades. (Font: Tururut Viola News).