dijous, 22 de desembre del 2022

No hi va haver cap incendi al Mirador, només s’hi cantaven nadales

 


El 9 de novembre passat, l’Ajuntament de Salou va informar que l’alcalde, Pere Granados, havia visitat el Mirador “per tractar qüestions relatives al manteniment de la urbanització, la seva massa forestal, senyalització de carretera i accessos”.

Hi va haver, però, altres assumptes que també es van abordar en la trobada i que el consistori no ha explicat. Per exemple, que Granados va plantejar als veïns que muntessin una coral. 

Amb la qual cosa queda clar que l’incendi declarat ahir en una nau abandonada no era tal, sinó la seu del nou orfeó, que en aquells moments assajava el tradicional Fum, fum, fum.

Val a dir que la nau en qüestió forma part d’un solar de gairebé 3.000 metres quadrats on està previst la construcció de xalets.

I que gràcies a l’incendi inesperat d’ahir, que segur que no ha estat provocat, algú s’evita haver d’arrencar la uralita de la teulada del magatzem, que és cancerígena i costosa de retirar.

De fet, de l’enderrocament del recinte es van ocupar els serveis municipals, segons detallen els bombers. És a dir, que si algú es va exposar i va inhalar amiant van ser els que hi van anar.