dimecres, 21 de desembre del 2022

L’incendi d’una nau abandonada posa en alerta el Mirador

 


Els Bombers treballen en l’extinció del foc d’una nau abandonada a l’avinguda de Jordi Cartanyà de la urbanització del Mirador de Salou, que s’ha declarat aquest migdia.

Les flames han originat l’alarma immediata entre els veïns ja que la urbanització, a tocar de terrenys que PortAventura no neteja mai, és un polvorí en cas d’incendi.

De fet, fins després de l’estiu no hi va passar cap màquina a fer tasques de desbrossament, una actuació que, segons ha explicat un resident, només va servir “per fer el paperot”.

Els veïns de la urbanització van denunciar aquest estiu que PortAventura incompleix sistemàticament la seva obligació de netejar els terrenys, cosa que, en cas de sinistre, pot derivar en una catàstrofe.

El consistori es va comprometre a actuar-hi, però de poc va servir la queixa veïnal, segons declaren, atès que PortAventura ignora els requeriments que se li envien en aquest sentit. Amb l’agreujant que cada any es repeteix la mateixa situació de deixadesa de la zona boscosa. Quelcom que no ha de sorprendre si fem cas d’aquestes fotografies.

El magatzem cremat estava abandonat, havia estat saquejat i al seu interior s’emmagatzemaven moltes escombraries que han generat una gran columna de fum.