divendres, 9 de desembre del 2022

Saber arrencar pancartes sumarà punts per ser Policia Local

 


L’Ajuntament de Salou exigirà als pròxims aspirants a ocupar una plaça de Policia Local que sàpiguen arrencar pancartes amb solvència i eficàcia.

Això vol dir que els futurs agents, a més de superar les proves físiques i psíquiques de què són objecte habitualment, també hauran d’acreditar que no toleraran cap reivindicació veïnal en contra de l’alcalde, l’excel·lentíssim Sr. Pere Granados, sobretot si els autors són del barri de la Salut o fan proclames en contra de l’Eix Cívic.

D’aquesta manera, reivindicacions com ara Volem més zones verdes i menys edificis seran immediatament confiscades del lloc on hagin estat penjades, molt especialment si es troben a la tanca d’Adif del carrer Barcelona, atès que allà són més visibles que al barri de merda on viuen qui les redacten.

Dic barri de merda perquè els seus carrers i platja sempre s’omple de l’esmentada substància marronosa procedent de Reus cada vegada que baixa el barranc de Barenys.

D’acord amb les bases de la convocatòria, el temps establert per eliminar les pancartes no haurà d’excedir els cinc segons des del moment que són detectades. Els qui ho aconsegueixin sumaran més punts a l’examen final i tindran més opcions d’aconseguir la placa.

La Policia Local de Salou se situa així entre les millors d’Europa, atès que els seus integrants també saben posar multes a la zona blava en detriment de les seves funcions en matèria de seguretat ciutadana, tal com s’ha pogut comprovar aquest estiu.

En cas de duplicitat de delictes, és a dir, posar una multa a zona blava o arrencar una pancarta, haurà de prevaldre aquesta última. Tret que l’alcalde no trobi lloc per aparcar, ja que aleshores haurà de trucar a la grua. (Font: Tururut Viola News).