dimecres, 14 de desembre del 2022

Salou se suma a l’homenatge al gran, però que molt gran, Rocco Siffredi

 


Ortona, el poble dels Abruços (Itàlia) on va néixer Rocco Siffredi, ha decidit premiar l’actor per la projecció internacional que ha donat a la població. Un reconeixement que, atès el gènere en què va destacar Siffredi, el porno, ha despertat tant lloances com crítiques a les xarxes socials.

El 28 de Desembre, que és com s’anomena el guardó, és de caràcter anual i té com a finalitat reconèixer “un conciutadà que ha donat prestigi a la ciutat i que ha impulsat el seu coneixement més enllà dels límits municipals”.

Leo Castiglione, l’alcalde, ha defensat l’elecció del conegut actor de cinema per a adults argumentant que “aquest premi va ser creat per projectar la nostra ciutat a escala internacional i certament, Rocco Tano representa un personatge conegut en un públic que va més enllà de les fronteres nacionals”. (Font: Yahoo).

Unes paraules que pel seu caràcter vague i trivial bé podrien subscriure altres polítics amants de la xerrameca insubstancial, com ara l’alcalde de Salou, Pere Granados (només cal veure les seves irrellevants declaracions en les notes de premsa municipals).