dijous, 12 de gener del 2023

Aturem BCN World demana a Aragonès que enterri Hard Rock

 


La plataforma Aturem Hard Rock va aprofitar la visita ahir del president de la Generalitat, Pere Aragonès, a Reus per demanar la suspensió del projecte de Hard Roc, en considerar-lo perjudicial per al territori.

Segons afirma, “els pressupostos de l’any 2022 incloïen els 120 milions d’euros per a la compra dels terrenys a La Caixa on s’hauria d’ubicar Hard Rock, representant el 52% del total de la inversió destinada al Camp de Tarragona en aquells pressupostos”. Un projecte que “incentiva la ludopatia, posa en risc els únics espais naturals de la zona i aposta per un model econòmic empobridor que no genera riquesa pels treballadors”.

La plataforma ha exigit a Aragonès que “no es plegui als interessos de la patronal i les grans empreses, i que l’enterri d’una vegada per totes, revocant la llicència de casino, no aprovant el Pla Director Urbanístic i retirant l’Incasol d’una operació privada”.

“Hem reclamat que destini els 120 milions d’euros a enfortir els serveis públics i a impulsar una economia que posi al centre els veïns i el territori i s’allunyi de macroprojectes especulatius”. (Font: Revista Cambrils).

A dalt, un comercial de La Caixa.