dijous, 19 de gener del 2023

Cambrils porta la posidònia a Madrid

 


És acollonant constatar com ha millorat el Madrit d’Ayuso en poc temps! De ser una ciutat sense platja, vaya, vaya, tal com ens cantaven The Refrescos, s’ha acabat obrint a la costa i ara viu la posidònia en tota la seva plenitud.

Efectivament, l’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, acompanyat pels seus homòlegs d’Eivissa i Dénia, van inaugurar ahir a la galeria Desearte, del cambrilenc David Callau, una exposició on aquesta planta de la Mediterrània és la gran protagonista.

L’objectiu de l’exposició, que és itinerant i, per tant, també es podrà veure a Cambrils, és protegir una alga que ha esdevingut una altra víctima directa de la destructiva evolució humana. (Font: Canal Reus TV).

He de confessar que jo cada vegada al·lucino més amb els polítics i sovint em pregunto si no viuen una realitat paral·lela o distorsionada a causa del consum de ves saber què. 

Perquè ja m’explicaràs tu com pot contribuir una exposició a la protecció de la posidònia quan on s’ha d’actuar de manera decidida és a l’aigua, impedint l’amarratge d’embarcacions, evitant la contaminació marina i prohibint les pràctiques pesqueres que destrueixen el fons marí.

Això sí, fotos de l’acte de Madrit, les que vulgueu i més.